Multipackers

Algemeen
Maatwerk
Marktconcepten
Locatie

Algemeen

Bij Multipackers is vrijwel alles mogelijk. Wij denken altijd met de klant mee en zijn niet bang voor nieuwe uitdagingen. Of u nu een nieuw product heeft en de verpakking wilt testen of uw bestaande productie wilt uitbreiden, wij staan overal voor open.


Wat doet Multipackers voor u ?

Uw bedrijf heeft behoefte aan deskundig advies op het vlak van verpakkingskeuze voor uw kostbare levensmiddelen. Een verpakking die past bij uw product met de kwaliteit en uitstraling die past bij uw commerciële beleid. Daarna wenst u een snelle, kosteneffectieve en vakbekwame uitvoering van de gemaakte keuze.

Multipackers is dan de partner die u zoekt!

Optimale flexibiliteit

Naast gedreven en vakkundige medewerkers beschikken wij over uitgebreide en flexibel inzetbare verpakkingsmogelijkheden, zowel voor uw dun- of dikvloeibare producten, als voor uw droge voedingsmiddelen. Wij bieden u tevens koelvoorzieningen aan zowel in productieomgeving als in opslag. Naast ons machinepark bezit Multipackers ook de outillage om snel en kostenefficiënt Uw handmatige inpakwerkzaamheden te verzorgen.

 

Maatwerk

Gebruik makend van onze expertise en vele verpakkingssystemen kunnen wij u, naast de ruimschoots voorhanden zijnde standaardoplossingen, tevens op projectbasis maatwerkoplossingen bieden.

In nauw overleg met u, luisterend naar uw commerciële wensen, vertalen wij uw specifieke en unieke verpakkingswens naar een krachtige marktpropositie.

 

Marktconcepten

Tevens zullen wij u graag terzijde staan bij het ontwikkelen van verpakkingsconcepten voor uw product, passend binnen uw commerciële beleidsplan. Op deze wijze stellen wij onze vakkennis op het verpakkingsvlak in combinatie met internationale marktkennis aan u ter beschikking om gezamenlijk tot de meest kansrijke oplossing te komen die uw marktkansen optimaliseren.

Locatie

Multipackers is centraal gelegen aan de A50 in Veghel in een optimaal efficiente behuizing met een bedrijfsoppervlakte van meer dan 3.000 m2. 

Ons magazijn beschikt over drie dockshelters waardoor uw laad- en lostijden tot een minimum worden beperkt.

icon
U bevindt zich hier: Home Mogelijkheden